HOMEINFOPROGRAMMAIMPRESSIEINSCHRIJVENLINKSUITSLAGENROUTEPARCOURSPARCOURSRECORDS
TOP10LOPENSPONSORSGASTENBOEK


Adres:
De atletiekaccommodatie van A.V.Pijnenburg is gelegen aan de Wieksloterweg o.z. 10, 3766 LS, Soest 
Telefoonnummer: 035 - 6010434

Voor het parkeren "Pijnenburg Bosmarathon" moet men dit adres via op TomTom invoeren:
den Blieklaan - kruising - Bosstraat, Soest, u wordt daar opgevangen door verkeersregelaars die u dan verder naar de parkeerplaatsen zullen leiden.

Routebeschrijving:

Indien u per openbaar vervoer reist: uitstappen bij station Soest-Zuid, u steekt direct de spoorweg over, dan direct linksaf de spoorlijn volgen via de Bosstraat, steeds rechtdoor en aan het eind vindt u onze atletiekbaan.
Overnachtingsmogelijkheid bij "
Stayokay", gelegen aan de Bosstraat 16 te Soest (750 mtr. van A.V. Pijnenburg)

Route 1: Vanuit Soesterberg of de snelweg A28 (afslag Soesterberg) richting Soest de N413 (van Weerden Poelmanweg) op, over het Soester Hoogt de Soesterbergsestraat  volgen tot het eerste stoplicht. Bij dat stoplicht linksaf, de Ossendamweg volgen richting station "Soest-Zuid". Over het spoor de Koningsweg op. Bij het stoplicht rechtdoor, daarna de eerste weg linksaf de Pimpelmees op, deze weg vervolgen rechts door de bocht. Het wordt dan de Bosstraat. Deze in z'n geheel vervolgen tot het einde, voorbij de sportvelden en daarna linksaf en gelijk weer rechts het terrein van A.V.Pijnenburg op.


Route 2: Vanuit Baarn N221 langs het Paleis Soestdijk, rechtsaf de N234 op (Biltseweg). Bij de eerste stoplichten linksaf de Koningsweg op. Deze weg volgen, voorbij vier rotondes en het bedrijf  "Advisie", daarna de tweede weg rechtsaf de Pimpelmees op, deze weg vervolgen rechts door de bocht. Het wordt dan de Bosstraat. Deze in z'n geheel vervolgen tot het einde, voorbij de sportvelden en daarna linksaf en gelijk weer rechts het terrein van A.V.Pijnenburg op.

Route 3: Vanuit Utrecht A27 afslag Bilthoven de N234 (Biltseweg) op tot aan de afslag Soest Industrie terrein. Bij de stoplichten rechtsaf de Koningsweg op en deze weg volgen voorbij vier rotondes en het bedrijf  "Advisie" daarna de tweede weg rechtsaf de Pimpelmees op, deze weg vervolgen rechts door de bocht. Het wordt dan de Bosstraat. Deze in z'n geheel vervolgen tot het einde, voorbij de sportvelden en daarna linksaf en gelijk weer rechts het terrein van A.V.Pijnenburg op.

LET OP: Op Biltseweg, Soesterbergsestraatweg, Koningsweg  en op alle toegangwegen Soest in staan flitspalen, ook wordt er regelmatig gecontroleerd d.m.v. een lazergun.
(U bent gewaarschuwd!!)
 

 

 

 

 

 


Onze Sponsors